Rond 14 oktober 2017 ontvingen alle leden de 3e uitgave van de 29e jaargang van het clubblad "Verdraaid". Daarin bijdragen van leden en het laatste nieuws over de Filigraan Activiteitendag op 4 november 2017.

In deze Verdraaid vindt u bijdragen van o.a. Joke v.d. Krift, Joke Schaeffer, Jopie Gorseman, Janke v.d. Broek, Atie Schouten en zelfs een inzending van Lucia Sinning uit Spanje!  Ook deze derde Verdraaid-editie van 2017 weer geheel in kleur. Mooier kunnen we het niet maken!

In Verdraaid vindt u tevens de routebeschrijving voor de komende activiteitendag en een foto van de poster die dit keer gemaakt werd door Jolanda Versloot.

nov2017Montfoort

Ideeën, patronen en foto's van werkstukken voor uitgave 1 van 2018 kunnen tot 30 januari 2018 verstuurd worden naar de redactie.  Het adres staat op de eerste pagina van elke Verdraaid.

Nog geen lid? Voor € 15,- per jaar ontvangt u het mooie geheel in kleur uitgevoerde clubblad drie keer per jaar in uw brievenbus.

Het bestuur blijft springen om versterking. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de werkzaamheden van de bestuursleden? Sla het clubblad open en op de linkerpagina staan telefoonnummers van de huidige bestuursleden die u graag te woord staan.

Terug naar de overzichtspagina van de Filigraanvereniging.