Rond 30 mei 2017 ontvingen alle leden de 2e uitgave van de 29e jaargang van het clubblad "Verdraaid". Daarin bijdragen van leden en het laatste nieuws over de Filigraan Activiteitendag in het najaar van 2017.

De tweede Verdraaid-editie van 2017 geheel in nieuwe stijl: 24 pagina's in kleur. Mooier kunnen we het niet maken!

In deze Verdraaid vindt u de notulen van de algemene ledenvergadering en een verslag van de activiteitendag die op 22 april in IJsselstein gehouden werd. Het blad opent met een voorbeeld van het extraatje uit de vorige editie en een heel bijzondere combinatie van kaarsen en Happy Birthday. En dat de kleurenuitgave zeer de moeite waard is blijkt wel uit de Perzische "filigraantapijten" op bladzijde 14 en 15.

Daarnaast bijdragen van o.a. Jopie Gorseman, de inmiddels bijna beroemde "Vianen Lady's", Karin de Rocker, Joke Postumus en Dominique Vasseur.

In deze Verdraaid vindt u tevens de factuur van het lidmaatschap, een voordeelcoupon van het Crea Weekend in september te Rijswijk en de aankondiging van de komende activiteitendag.

De filigraantechniek die ik voor de poster heb gebruikt, heb ik tijdens een workshop op 22 april gedemonstreerd.

vergroting 22042017

Ideeën, patronen en foto's van werkstukken voor uitgave 3 van 2017 kunnen tot 20 augustus verstuurd worden naar de redactie.  Het adres staat op de eerste pagina van elke Verdraaid.

Nog geen lid? Voor € 15,- per jaar ontvangt u het mooie geheel in kleur uitgevoerde clubblad drie keer per jaar in uw brievenbus.

Het bestuur zit nog steeds te springen om versterking. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de werkzaamheden van de bestuursleden? Sla het clubblad open en op de linkerpagina staan telefoonnummers van de huidige bestuursleden die u graag te woord staan.

Terug naar de overzichtspagina van de Filigraanvereniging.