editWelkom in mijn gastenboek.

Laat een bericht achter als je me wilt laten weten wat je van mijn website vindt. Heb je suggesties, opmerkingen of me iets anders te melden? Schrijf het hieronder en ik kijk wat ik er mee doen kan.
Voer onder je bericht de code in die erboven staat. Dit voorkomt ongewenste berichten. Zodra ik je bericht gezien heb, plaats ik het in mijn gastenboek.

Voeg een bericht toe
 


Evelien: Hallo

Hallo Janetta,

Al tijden bezig met papier, uiteindelijk heel veel aan het quillen, kom ik nu pas op jouw facebookpagina en deze website. Netjes en informatief. Echter van quillen naar filigraan, dit betekent dat ik altijd zocht op quilling papier en niet op filigraan, dus misschien tip ook quillen noemen. Op youtube heet het zo. Heb het dus zelf moeten uitvinden en zie hier nu heel veel informatie, groet en dank Evelien. p.s. www.intuitionpaperart.nl.


05/09/16
Baukje: filigraan

Hallo janetta

wanneer hebben jullie weer een beurs en waar ik zou het heel leuk vinden om je eens weer te zien en of er iets is veranderd in de filigraan groetjes Baukje Siekman

 


27/01/16
miloe bos: quilling

Goedenavond mevrouw van roekel, goedenavond janetta.

Via div zoektermen op google, ben ik uw website tegengekomen.

Wat een schitterende site, en ontzetten duidelijk opgezet!

De reden dat ik gericht ben gaan zoeken, is het feit dat ik gister op facebook zelf een hobby pagina heb opgezet, om allerlei mensen met allerlei hobby's met elkaar in contact te brengen en zo van elkaar te kunnen leren en misschien wel een nieuwe hobby kunnen ontdekken.

Inmiddels is er vanuit diverse hoeken vraag naar het begrip en de techniek quilling, maar hebben wij nog geen leden die hier in thuis zijn.

Vandaar dat ik eens op zoek ben gegaan of ik zelf wat kon vinden, om de leden toch te kunnen voorzien, en vooral ook zelf een beeld te krijgen aangezien ik dit ook wil gaan oppakken en uitbreiden.

Ik zou graag willen weten of het toegestaan is uw site op deze pagina te delen, zodat mensen een goede start hebben om eens een idee te krijgen.

 

Groetjes,

miloe bos


08/05/15
Annie van Os: bedankje

Hallo Janetta

Ik wil je nog bedanken voor het presentje en pincet. Ik ben van de week bij Ada geweest,die had het bewaard.

Ik wil je ook nog bedanken voor de gezellige avonden in Vianen.

Ook nog de allerbeste wensen en misschien zien we mekaar nog wel eens.

Heel veel groetjes Annie van Os


30/01/15
Karin de Rocker: 25 jaar filigraan

Zo jammer dat ik die dag niet kon aanwezig ziijn.

Ik werd die week enorm ziek, en tegen het weekend was ik geen mens meer en had zelfs ook geen stem meer, en spreken over hoesten was nog te zacht uitgedrukt. Ik heb toen wijselijk al mijn activiteiten van dat weekend afgelast, dus ook naar de filigraanbeurs gaan zat er niet meer bij.

En als ik nu al die foto's bekijk, vind ik het echt jammer dat ...


07/01/15
Powered by Phoca Guestbook