verdraaid1

Midden oktober 2017 ontvingen alle leden de 3e uitgave van de 29e jaargang van het clubblad "Verdraaid". Daarin bijdragen van leden en het laatste nieuws over de Filigraan Activiteitendag op 4 november 2017 in Montfoort.

In deze Verdraaid mooie bijdragen van o.a. Joke v.d. Krift, Joke Schaeffer, Jopie Gorseman, Janke v.d. Broek, Atie Schouten en zelfs een inzending van Lucia Sinning uit Spanje!  Ook deze derde Verdraaid-editie van 2017 weer geheel in kleur.

De poster werd dit keer gemaakt door Jolanda Versloot. Op 21 april 2018 vindt de eerstvolgende Filigraan Activiteitendag plaats.

nov2017Montfoort

Ideeën, patronen en foto's van werkstukken voor uitgave 1 van 2018 kunnen tot 30 januari 2018 verstuurd worden naar de redactie.  Het adres staat op de eerste pagina van elke Verdraaid.

Nog geen lid? Klik dan nu op het tabblad "Lidmaatschap"!

Het bestuur blijft springen om versterking. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de werkzaamheden van de bestuursleden? Sla het clubblad open en op de linkerpagina staan telefoonnummers van de huidige bestuursleden die u graag te woord staan.