Veelgestelde vragen - FAQ

kies hieronder een categorie

Vragen over de website, het plaatsen van uw suggesties en filigraanzaken die u graag op mijn website wilt zien.

Natuurlijk! We zijn erg blij met aanvullingen voor de agenda. De enige voorwaarde is dat u:
- een internetadres van de hobbybeurs heeft
- een telefoonnummer van de organisatie kunt geven
- de datum, het adres en de plaats aan mij doorgeeft.
Daarmee kan ik voorkomen dat ik hobbybeurzen vermeld die helemaal niet plaatsvinden en mensen voor niets op pad gaan.

Vaak wel, maar niet altijd. Dit heeft te maken met reeds geplaatste foto's, het formaat en de kwaliteit van de foto('s).Stuur me een e-mail voor meer informatie.

Indien U zich toegang verschaft tot enig deel van deze website, wordt U geacht van het onderstaande kennis te hebben genomen en zijn de volgende bepalingen van toepassing.
Deze website is uitsluitend bedoeld als informatiebron voor niet-commerciële doeleinden.
Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid werd en wordt samengesteld, kunnen de makers van deze website geen garantie geven dat deze informatie correct en/of volledig is en blijft. De makers van deze website aanvaarden geen aansprakelijkheid voor welke schade dan ook als gevolg van het gebruik en het bezoeken van deze website.
De webbeheerder kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het feit dat deze website om welke redenen dan ook, op enig moment voor een gegeven periode niet beschikbaar is. Ondanks het streven van de webbeheerder om de website voortdurend toegankelijk te doen zijn kan deze website tijdelijk of definitief buiten werking worden gesteld zonder voorafgaande aankondiging.
Het beeldmateriaal en de teksten zijn verzameld, samengesteld en/of ontwikkeld door de webmaster. Daar waar het geen zelf ontwikkeld materiaal betreft, is getracht zo nauwkeurig en zorgvuldig mogelijk de auteursrechten van derden te respecteren. Indien men meent dat www.filigraan.nl toch de auteursrechten van derden schendt, dan verzoeken wij u z.s.m. contact op te nemen met de webmaster. De afbeelding of tekst zal dan op uw verzoek worden verwijderd.

Nieuwsgierig? Filigraan in het echt bekijken? Zelf eens experimenteren? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Neem geheel vrijblijvend via e-mail contact met me op, kijk onder het tabblad "Vereniging" of kijk in de agenda van mijn website.

Ja, dat kan. U bent van harte welkom. Klik snel op het tabblad "filigraanvereniging" (boven op de pagina in de knoppenbalk)  en u ziet de aankondiging van de eerstvolgende filigraandag.